De Rooy Metaaldesign al 10 jaar klant

GESCHREVEN OP 21 maart 2022 DOOR
NICOLE DE RUITER

We vieren feest, want De Rooy Metaaldesign is in 2022 alweer 10 jaar klant bij Buro Koorts. We zijn trots op deze samenwerking. Op naar de volgende tien jaar!

We vieren feest, want De Rooy Metaaldesign is in 2022 alweer 10 jaar klant bij Buro Koorts! We begonnen met de werkzaamheden voor De Rooy Metaaldesign in 2012, toen we ons nog volledig focuste op het in de markt brengen van stalen trappen. We hebben in die jaren hard gewerkt aan de marketing van dit familiebedrijf en met veel succes. Om Marein en Herriët te bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in Buro Koorts, hebben we hen verrast met onze Buro Koorts badjas en oorkonde. Ook kreeg het volledige team een taartkit, om hen te bedanken voor de fijne samenwerking. We kijken uit naar de toekomst!

De Rooy tien jaar klant Marein en Herriët

Fijne jarenlange samenwerking

We hebben een intensieve samenwerking met De Rooy waarbij we continu werken aan de marketing. Dit doen we op verschillende manieren, zowel online en offline. In nauwe samenwerking met Marein, Herriët en andere collega’s bij De Rooy, zorgen we ervoor dat de stalen deuren van De Rooy het podium krijgen dat ze verdienen. Een hoogtepunt uit 2021 was het indrukwekkende en vernieuwende inspiratieboek van De Rooy. Daarover lees je meer in onze casus.

Marein over de samenwerking

Marein de Rooy vertelt in zijn referentie het volgende: “Buro Koorts weet wat we willen uitstralen. Ze hebben aan een half woord genoeg, nemen veel werk uit handen en zijn proactief met het voorstellen van goede ideeën. Buro Koorts is goed geïnformeerd en enthousiast. Nicole en Herman voelen meer als onze collega’s in plaats van alleen een marketingpartner.”

We zijn trots op deze samenwerking. Op naar de volgende tien jaar!

Over Nicole

Ik verdiep me graag in marketing automation en word blij van het schrijven van ijzersterke teksten. Ook kent social media, en dan met name Pinterest en Instagram, geen geheimen meer voor mij. Dit werkt goed voor mijn klanten en die kennis deel ik graag. En moet er een onderzoek gedaan worden? Dan duik ik daar meteen in!