5 jaar samenwerking met Grovema

GESCHREVEN OP 24 FEBRUARI 2022 DOOR
NICOLE DE RUITER

Grovema is in 2022 vijf jaar klant bij Buro Koorts, en dat moet gevierd worden!

Grovema is dit jaar vijf jaar klant bij Buro Koorts. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! In 2017 begonnen we met de marketingwerkzaamheden voor Grovema en sindsdien hebben we mooie stappen gezet. Om Luc, Tim en Arnold te bedanken voor hun vertrouwen, hebben we hen verrast met onze speciale Buro Koorts sokken, volledig in huisstijl. Voor het complete team hebben we een heerlijke taart geregeld. Op naar nog vele jaren waarin jullie blijven ‘weglopen’ met Buro Koorts!

Grovema is 5 jaar Buro Koorts klant

Continue marketing voor Grovema

Grovema, gevestigd op de Radonstraat in Ede, is wereldwijd specialist in gebruikte Liebherr onderdelen. Al meer dan 40 jaar zijn zij hét adres voor reparatie, service en onderhoud van Liebherr grondverzetmachines. De afgelopen jaren hebben we geholpen om Grovema internationaal op de kaart te zetten. Dat hebben we gedaan door onder andere een nieuwe website op te zetten en door de social media kanalen te optimaliseren. Ook wat betreft SEO en SEA zijn we actief aan de slag gegaan. Door de jarenlange samenwerking, zijn we goed op elkaar ingespeeld. We helpen Grovema met marketing waar zij beter van worden.

Grovema vijf jaar klant

Over Nicole

Ik verdiep me graag in marketing automation en word blij van het schrijven van ijzersterke teksten. Ook kent social media, en dan met name Pinterest en Instagram, geen geheimen meer voor mij. Dit werkt goed voor mijn klanten en die kennis deel ik graag. En moet er een onderzoek gedaan worden? Dan duik ik daar meteen in!

Effectiever communiceren met gedragsvoorkeuren

Effectiever communiceren met gedragsvoorkeuren

/
‘Daar ben ik het hartgrondig mee oneens,’ blaft Edo. ‘Je bent succesvol zodra je de top...
Frank leest boek Cialdini

De 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini: hoe kan jij ze inzetten voor jouw bedrijf

In dit blog leg ik je in de basis uit wat de principes inhouden en hoe je deze kunt toepassen.
Contentcreatie – wat is waardevolle content

Contentcreatie – wat is waardevolle content?

/
Content. Misschien zegt de term je weinig, maar content betekent niets meer en niets...