Restore Kringloop 10 jaar klant

GESCHREVEN OP 3 AUGUSTUS 2022 DOOR
NICOLE DE RUITER

We vieren feest, want Restore Kringloop is in 2022 alweer 10 jaar klant bij Buro Koorts. We zijn trots op deze samenwerking. Op naar de volgende tien jaar!

Het is tijd voor cupcakes en champagne, want Restore Kringloop is in 2022 alweer 10 jaar klant bij Buro Koorts! We begonnen in 2012 met een klantonderzoek voor de winkels en inmiddels is onze samenwerking overgegaan in een langdurig marketingabonnement. We dragen Restore Kringloop een warm hart toe en kijken uit naar de verdere samenwerking. Om het team te bedanken, lieten we heerlijke cupcakes bezorgen in de winkels en op het hoofdkantoor, en verrasten we Roelf Jager met een Buro Koorts badjas en oorkonde.

Fijne jarenlange samenwerking

Tien jaar geleden hielpen we Restore Kringloop met het uitvoeren van een klantonderzoek voor hun winkels in Ede, Veenendaal en destijds ook nog in Barneveld. We onderzochten hoe bekend Restore was en hoe mensen de kringloopwinkels ervaarden. Later hebben we Restore kringloop ook nog geholpen met het opbouwen van de winkel in Ede en het bijbehorende winkelplan. Langzaamaan is de samenwerking overgegaan in een marketingabonnement, waarin we vooral de social media kanalen van Restore Kringloop voor onze rekening nemen. We plannen, maken en plaatsen de berichten en helpen bij de webcare. Een fijne samenwerking met Roelf, Cees en de vriendelijke collega’s van de winkels in Ede en Veenendaal.

Over Nicole

Ik verdiep me graag in marketing automation en word blij van het schrijven van ijzersterke teksten. Ook kent social media, en dan met name Pinterest en Instagram, geen geheimen meer voor mij. Dit werkt goed voor mijn klanten en die kennis deel ik graag. En moet er een onderzoek gedaan worden? Dan duik ik daar meteen in!