Van Voorst Projektendienst al 10 jaar klant

GESCHREVEN OP 3 OKTOBER 2022 DOOR
NICOLE DE RUITER

We vieren feest, want Van Voorst Projektendienst is in 2022 alweer 10 jaar klant bij Buro Koorts. We zijn trots op deze samenwerking. Op naar de volgende tien jaar!

Het is weer tijd voor taart, want Van Voorst Projektendienst is in 2022 alweer 10 jaar klant bij Buro Koorts! We begonnen met de werkzaamheden in 2012, toen met de uitdaging van een nieuwe website waarin de projecten goed zichtbaar werden. Al die jaren helpen we Van Voorst Projektendienst met marketing waar zij beter van worden. Om Peter te bedanken voor de samenwerking, gaven we hem dé Buro Koorts badjas en oorkonde. Ook kreeg het volledige team een taartkit, om hen te bedanken voor de fijne samenwerking. Op naar de volgende tien jaar!

Jarenlange samenwerking

We hebben een fijne samenwerking met Van Voorst Projektendienst waarbij we continu werken aan de marketing. Dat doen we met name via online marketing, door bijvoorbeeld inspirerende blogs te schrijven, de social media bij te houden en de website up-to-date te houden. Daarnaast hebben we onlangs een gaaf project gedaan met TikTok filmpjes, om potentieel stoffeertalent warm te maken voor het vak.

Over Nicole

Ik verdiep me graag in marketing automation en word blij van het schrijven van ijzersterke teksten. Ook kent social media, en dan met name Pinterest en Instagram, geen geheimen meer voor mij. Dit werkt goed voor mijn klanten en die kennis deel ik graag. En moet er een onderzoek gedaan worden? Dan duik ik daar meteen in!