Marketingadvies Ede

Marketing waar jij beter van wordt

GESCHREVEN OP 28 FEBRUARI 2022 DOOR
FRANK KOOT

Ben je op zoek naar marketingadvies in Ede? Buro Koorts helpt je graag! Het geven van marketingadvies is onderdeel van onze marketingabonnementen. Dat doen we bijvoorbeeld in de vorm van een marketingplan of op basis van verzamelde cijfers. Zo kunnen we je namelijk gericht advies geven over de marketing van jouw bedrijf.

Marketing is voor ieder bedrijf anders. Daarom voorzien we ieder bedrijf van marketingadvies op maat. Wij werken daarbij voor een diversiteit aan bedrijven in verschillende sectoren, zoals de metaalindustrie, notariaat en schoonmaak. Al onze klanten vereisen een andere handelingswijze en verschillend advies. Doordat wij al meer dan 12 jaar actief zijn in Ede en omgeving hebben we al heel wat bedrijven van marketingadvies voorzien. Bekijk hier een greep uit onze klanten.

Wat is marketingadvies?

Goede producten of diensten verkopen zichzelf niet altijd. Daarom moet je op zoek gaan naar manieren om je product of dienst aantrekkelijk te maken, oftewel marketing. Bij Buro Koorts omschrijven we marketing als ‘alle activiteiten die het verkopen makkelijker maken’. Een marketingbureau geeft advies aan ondernemers. Dit doen we om het makkelijker te maken jouw product of dienst te verkopen. Een greep uit de verschillende marketingadviezen die wij mogelijk kunnen geven zijn:

  • Tools inrichten voor vindbaarheid (SEO)
  • Content schrijven (blogs, nieuws etc.)
  • Teksten optimaliseren
  • Website analyseren (o.a. Google Analytics)
  • Online en offline marketingcampagnes
  • Bouwen aan je merk
  • Initiëren van events
  • Nieuwsbrieven
  • Social media
  • Communicatiemiddelen te optimaliseren

Er bestaat niet één advies voor jouw bedrijf. Ieder bedrijf is namelijk anders. We helpen je graag met op maat advies voor jouw bedrijf. Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Marketingadvies van Buro Koorts

Buro Koorts is gevestigd in Ede. Wij helpen bedrijven graag met marketingadvies. Dit doen we door ons te verdiepen in jouw bedrijf. Dit doen we graag samen met jou. Wij geloven namelijk dat je samen het beste resultaat uit jouw marketing kan halen. Maar hoe bereik je dan de juiste doelgroep? Dit doen we door ons te verdiepen in je doelgroep en onderzoek te doen.  Daarbij is meten weten. We monitoren welke pagina’s het goed op de website en kijken tevens naar nieuwe mogelijkheden. Lees hier meer over onze werkwijze.

Het beste marketing advies

Buro Koorts voorziet al meer dan 12 jaar bedrijven in Ede van marketingadvies. Het beste advies wat we je kunnen geven is heel simpel: kies voor een partij waarmee je een klik voelt. Marketing lukt het beste als je het samen doet. Kies daarom voor een partij die jou goed begrijpt en andersom.

Wil je ook marketingadvies van Buro Koorts?

Bij Buro Koorts werken helpers. Mensen die zich inzetten om jouw bedrijf beter te maken. We nodigen je dan ook graag uit voor een kop koffie of thee. Zo kunnen we kijken of er een match is en we ook jullie kunnen helpen met passend marketingadvies. Je kunt hier vrijblijvend contact met ons opnemen.

Over Frank

Met creatieve ideeën ondersteun ik mijn collega’s een paar uur in de week. Dat doe ik met veel plezier. Ik kijk met een andere bril naar de klanten van Buro Koorts en kom met inspiratie, tips en vernieuwingen om klanten vooruit te helpen. Bij Buro Koorts breng ik wat ik leer tijdens mijn studie direct in de praktijk.

Buro Koorts voorkomt dat we stil komen te staan

De stalen deuren van De Rooy zijn een hit. De omzet van dit familiebedrijf is in enkele jaren verdrievoudigd. Wat is er precies gebeurd? Naast dat De Rooy een prachtig product heeft en het juiste moment zich aanbood, hielpen wij dit familiebedrijf door in te zetten op marketing. Het aantal leads nam toe, de conversie steeg en het offertetraject verloopt soepeler.

> Lees verder

Marein de Rooy

Skyliner schakelt opnieuw onze hulp in

Buro Koorts werkt al sinds 2011 voor Skyliner. In 2011 kwam Skyliner naar ons toe met de vraag of wij wilden meedenken over de lange termijn strategie voor het bedrijf. Dit hebben we met veel plezier en succes gedaan. Eind 2018 besloot Skyliner om een duidelijker onderscheid te maken tussen de diensten van haar twee werkmaatschappijen Skyliner Automatisering B.V. en Skyliner Software B.V. en opnieuw schakelden ze onze hulp in.

> Lees verder

Arno Skyliner

Buro Koorts zet plannen om in concrete acties

INM adverteerde offline, maar deed verder niets aan hun online zichtbaarheid. Ze zagen om hen heen dat concurrenten online actief werden en realiseerden zich dat het toch echt essentieel werd om hierin mee te gaan. En zo kwamen ze bij Buro Koorts. Inmiddels werken we alweer sinds juni 2017 samen met INM en hebben we mooie resultaten bereikt. We spreken Wouter Burgerhart, mede-eigenaar van INM over zijn ervaringen met Buro Koorts.

> Lees verder

Wouter Burgerhart

Wat staat er in een marketingcommunicatieplan?

Marketingbureau inschakelen, of een marketeer in dienst?

Schakel je een marketingbureau in of neem je een marketeer in dienst? Ik vertel je daarover meer.
De kracht van herhaling

De kracht van herhaling

Herhaling kan je helpen bij het bereiken van je doelgroep. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap binnenkomt?

Lokale SEO – 7 tips om je lokale vindbaarheid te verbeteren

Lokale SEO heeft te maken met de lokale vindbaarheid van jouw website. We vertellen je graag meer over lokale SEO en geven zeven tips om de lokale SEO voor jouw website te verbeteren.

Van Voorst Projektendienst al 10 jaar klant

Van Voorst Projektendienst is in 2022 alweer 10 jaar klant bij Buro Koorts. We zijn trots op deze samenwerking.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!